Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سرهنگ حسن عجمی رئیس بسیج سازندگی استان اصفهان با اشاره به رویکرد بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: در درجه نخست آموزش در اولویت است که طی هماهنگی با ارگان‌هایی مانند جهاد کشاورزی، فنی و حرفه‌ای و میراث فرهنگی، آموزش‌ها در سطح پایگاه‌های بسیج، جمعیت مردمی و روستا‌ها ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: برای هر آموزشی مجوز کار صادر می‌شود تا برای گرفتن وام و ایجاد اشتغال در آن حرفه مشکلی پیش نیاید و فرد آموزش دیده بتواند کسب و کاری راه بیندازد.

رئیس بسیج سازندگی استان اصفهان با بیان اینکه بازدید‌هایی برای ارائه تسهیلات به متقاضیان صورت می‌گیرد، گفت: در چند سال اخیر ۲۰۰ میلیارد تومان وام به مردم و بسیجیان با بهره ۴ درصد و عقود اسلامی داده شده است.

او تصریح کرد: متقاضیانی که وام اشتغال دریافت کردند، اقدام به بازگشایی کارگاه‌های کوچک و زود بازده کردند که به نتیجه هم رسیده است.

عجمی ادامه داد: در چند سال گذشته زمینه اشتغال برای ۱۲ هزار نفر در حرفه‌هایی مانند مشاغل خانگی از جمله تولید میوه خشک، صنایع دستی، قالیبافی، گلدوزی، کشاورزی، دامپروری، پرورش مرغ بومی، بلدرچین، بوقلمون، شترمرغ، زنبور عسل، کشت زعفران، گیاهان دارویی و پرورش دام‌های سبک و سنگین فراهم شده است.

او با اشاره به ایجاد قطب‌های صنایع تبدیلی، اظهار داشت: صنایع تبدیلی یکی دیگر از اهداف بسیج سازندگی است که در هر شهرستانی یک محصول محور قرار می‌گیرد و با توجه به وام‌های پرداختی در راستای محرومیت‌زدایی روی صنایع تبدیلی کار می‌شود.

رئیس بسیج سازندگی استان اصفهان خاطرنشان کرد: به عنوان مثال سیب سمیرم، نان کمشچه، انار شهرضا، لبنیات گلپایگان، عسل خوانسار، صنایع دستی اصفهان و ... از جمله صنایعی هستند که برای محرومیت‌زدایی مناطق مورد استفاده قرار می‌گیرد.

او افزود: آخرین گام اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی، ایجاد نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی است که در سال جاری ۷۱ نمایشگاه در سطح استان اصفهان برای عرضه و فروش محصولات برپا شده است.

عجمی با بیان اینکه در حوزه رونق تولید اقداماتی انجام شده است، گفت: نهضت‌های روشن‌گری در راستای رساندن پیام مقام معظم رهبری و نام‌گذاری شعار سال به نام رونق تولید در سطح جامعه ایجاد شده است.

او ادامه داد: در سال جاری در مبحث اقتصاد مقاومتی یک میلیارد تومان وام برای راه‌اندازی ۸۵ کارگاه پرداخت شده و همچنین برپایی ۳۰۳ کارگاه با مشاوره بسیج سازندگی استان، ایجاد اشتغال برای ۶۰۰ نفر و برگزاری ۷۱ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از جمله اقدامات بسیج سازندگی استان اصفهان در سال جاری بوده است.

انتهای پیام/م

  رویکرد بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقاومتی

منبع:تسنیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر یکشنبه در جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به تولیدکنندگان، ضمن تبریک به مناسبت قرار گرفتن در آستانه روز کارگر، با تقدیر از مدیران ارشد کارخانه‌های تولیدی، اظهار کرد: با همت و تلاش کارگران و مدیران در حوزه تولید، اقتصاد کشور به حرکت در آمده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص اقتصاد مقاومتی که طی ۱۰ سال اخیر توسط مقام معظم رهبری به عنوان سیاست کلان کشور تعیین شده، مهم‌ترین موضوع در این اقتصاد را درون‌زایی و در نهایت ایجاد مقاومت اقتصادی دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی در سایه اتکا به تولید داخل محقق می‌شود.

استاندار تهران، پویایی در اقتصاد را نشانه مجهز بودن به دانش دانست و افزود: امروز سطح رقابت در دنیا در همه عرصه‌های تولیدی مبتنی بر دانش روز است.

فخاری در ادامه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز کارگر، این روز را نماد اتحاد یک جریان انسانی برای نشان دادن قدرت تولید عنوان و اظهار کرد: طبق منویات مقام معظم رهبری «امنیت کارگر به شغل کارگر است»، برای ایجاد امنیت در شغل، دانش افزایی و مهارت آموزی، عبور از بن بست‌های فکری و اندیشه‌ای و به روز نگه داشتن دانش‌های کسب شده و به کارگیری آن‌ها و همچنین تأمین تسهیلات و امکانات و رابطه صحیح بین کار، کارگر و کارفرما و به تعبیری مجموعه‌ای از رفتارهای صحیح چندوجهی کنار هم می‌تواند یک شغل را تضمین کند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: امروز رابطه کار، کارگر و کارفرما تغییر کرده و با ایجاد ساختارهایی که می‌تواند نظام فکری و رفتاری جریان تولید را دست بگیرد و هدایت کند، شاهد یک تحول اساسی در تولید کشور هستیم.

وی گفت: امروزه شاخص‌های عملکردی نظام کار و کارگری، مبتنی بر دانش و ارزش‌هایی که خلق می‌کنند و متأثر از اراده‌هایی است که به فرصت جدید و پیش برنده در حوزه اقتصاد ملی تبدیل می‌شوند و سهم آن‌ها را در حوزه اقتصاد ملی بالا می‌برد.

فخاری عنوان کرد: اگر بخواهیم موقعیت جدیدی را خلق کنیم باید خودمان را با شاخص‌های استاندارد بین‌المللی تطبیق دهیم و در جایگاهی که قرار داریم، خودمان را ثابت نبینیم تا زمینه رشد و تعالی فراهم و رابطه صمیمی بین جریان کار، کارگر و کارفرما ایجاد شود.

کد خبر 6091453

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • راه‌اندازی فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان از اهداف مهم شورای ششم است
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان