Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآفرین نمونه اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی از محل پرورش زنبور و تولید عسل به گفته خودش اینک می‌تواند روی درآمد ۱۰۰ میلیونی در سال به صورت حداقلی حساب کند. ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، شاید زمانی که صحبت از اشتغال و کسب درآمد می‌شود ذهن تمام ما به این سمت می‌رود که باید حتما در یک آزمون استخدامی شرکت کرد و سپس وارد بازار کار شد و پشت میزنشین شد و کسب درآمد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما هستند افراد بسیاری که به قول خودشان از صفر و بعضا از زیر صفر شروع کرده‌اند اما به صورت تجربی و یا با تکیه بر مطالعات شخصی و یا استفاده از نظرات کارشناسان فعالیت خود را پیش برده‌اند و به درآمدهایی مناسب نیز رسیده‌اند.

بهره‌گیری از وام‌های اقتصاد مقاومتی که از سوی بسیج سازندگی پرداخت می‌شود در این مسیر بسیار موثر بوده و برخی افراد با بهره‌گیری از این وام‌ها فعالیت خود را توسعه داده‌اند.

 مرتضی صداقتی؛ زنبوردار منطقه کاخک گناباد یکی از این افراد است که به قول خودش از صفر شروع کرده؛ می‌گوید از یک کندو دو کندو وارد این کار شده و چون پشتکار داشته آن را ادامه دارد و اینک حدود 400 کندوی زنبور عسل در منطقه کاخک گناباد دارد.

مرتضی اصالتا متعلق به منطقه براکوه گناباد است؛ خودش اصرار دارد حتما نام روستایی که در آن متولد شده در مصاحبه ذکر شود، می‌گوید اصالتا متعلق به روستای «پچ» هستم؛ متولد 20 مرداد سال 63 است و وارد دهه چهارم زندگی‌اش شده اما الگوی موفقی در منطقه خودش در زمینه کارآفرینی و ایستادن روی پای خود محسوب می‌شود.

رئیس بسیج سازندگی: متولی محرومیت‌زدایی ‌‌نیستیم / به دولت در ‌اقتصاد مقاومتی کمک می‌کنیمطرح جدید آموزش مفاهیم اقتصاد مقاومتی به کودکان و دانش‌آموزاناجرای طرح نخلستان استان بوشهر در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تصویب شد

مرتضی از نخستین روزهای آغاز به کارش در این حرفه می‌گوید: بیش از 7 سال قبل فردی در منطقه ما «زنبورداری» داشت و با وی شریک شدم، حدود 50 کلونی داشت اما چون وی مشهدی بود بعد از مدتی به منطقه ما رفت و آمد نکرد و عنوان کرد رفت و آمد برایش به صرفه نیست؛ من تمام کندوهای وی را خریدم و کارم رونق گرفت.

وی دریافت وام‌های اقتصاد مقاومتی را نقطه‌ای مهم در تحرک بخشیدن به کارش عنوان می‌کند و ادامه می‌دهد: سال گذشته که وام‌های اقتصاد مقاومتی داده شد بلافاصله برای دریافت آن اقدام و عنوان کردم توان دنبال کردن این کار و اشتغال‌زایی را دارم و خوشبختانه وام به من تعلق گرفت.عضو فعال بسیج سازندگی هستم و با همکاران رفت و آمد داشتم و زمانی که متوجه شدم وام‌های اقتصاد مقاومتی اعطا می‌شود خواستار این وام‌ها شدم و واجد شرایط شده و سال گذشته وام را دریافت کردم و کارم را گسترش دادم.

صداقتی بازهم تاکید می‌کند که از صفر شروع کردم و هیچ سرمایه‌ای نداشتم و با دو کندو شروع کردم و کارم را ادامه دادم. یک کندو و دو کندو را رونق دادم و وضعیت نیز بهتر شد؛ البته زنبورداری به شرایط آب و هوایی بسیار بستگی دارد و اکنون حدود 400 کندو دارم.دو نفر به صورت مستقیم در زنبورستان بنده مشغول کار هستند و تعداد زیادی نیز به صورت غیرمستقیم مشغول فعالیت هستند.

این کارآفرین منطقه کاخک گناباد درباره درآمدی که می‌توان از محل این حرفه به دست آورد هم نقطه نظرات جالبی دارد و ادامه می‌دهد: روی درآمد ماهانه این کار نمی‌توان حساب دقیقی باز کرد؛ زنبور به اصطلاحا به سال و ماه بازمی‌گردد و اگر وضعیت خوب باشد میزان برداشت نیز متفاوت است؛ سال گذشته خشکسال‌تر بود اما بازهم برداشتم خوب بود اما شاید به صورت میانگین بتوانم عنوان کنم در سال یک تن می‌توانم برداشت کنم. سالانه حدود 100 میلیون تومان می‌شود درآمد داشت.

وی بیان می‌کند: خودم زنبور را تکثیر و تعداد کندو را بالا می‌برم و شیرینی این کار اصطلاحا برای من در پرورش «بچه زنبور» است و خیلی روی خود عسل حساب نمی‌کنم.

مرتضی عنوان می‌کند: بعد از اینکه در این کار موفق شدم برای وام‌های بسیج سازندگی 4 نفر را معرفی کردم و تعدادی از دوستانم نیز وارد این کار شده‌اند و معتقد نیستم دست روی دست زیاد می‌شود زیرا به این اعتقاد دارم که خداوند روزی رسان است و امروز کندو درآمدزا است و هر فردی می‌تواند با این وضعیت اقتصادی وارد این عرصه شود و درآمدزایی داشته باشد.

وی می‌گوید: از روزی که وارد این کار شدم علاقه و پشتکار داشتم؛ بارها زمین خوردم و حتی زنبورم تلف شد اما دوباره خرید کردم و کار را ادامه دادم؛ اگر هزار بار زمین بخورم بازهم این کار را ادامه می‌دهم.

کارآفرین منطقه کاخک گناباد گفت: شخصا عقیده دارم همه کار پشت میزنشینی و کار دولتی نیست؛ پدرم نیز گاوداری سنگین دارد و حدود 10 نیرو در آنجا مشغول هستند و ما نیز همین راه را ادامه دادیم و آدمی نیستم که به کار پدرم و یا به سود بانکی دلبسته باشم. همیشه سعی دارم برای دیگر افراد نیز اشتغال‌زایی کنم و اگر این گونه باشد قطعا انسان زمین نمی‌خورد.

انتهای پیام/ ت

R41347/P/S6,1188/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۶۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی

به گزارش «تابناک»، حسین ایثارگر، جمعه شب به خبرنگار ایرنا اظهار کرد:‌ بارش تگرگ موجب آب افتادگی برخی منازل روستایی به ویژه در روستاهای "جنبذ" و "علی آباد سیدرحیم" از توابع بخش مرکزی این شهرستان شده است.

وی افزود:‌ گزارش های رسیده حاکی از آن است که سیلاب به بخشی از راه‌ های روستایی و بین مزارع و نیز محصولات کشاورزی منطقه آسیب رسانده است و در موردی حتی یکی از روستاییان با موتورسیکلت هنگام عبور از رودخانه گرفتار سیلاب شده بود، که با تلاش مردم راکب نجات یافت اما موتور وی را آب برده است.

فرماندار ششتمد گفت:‌ با توجه به تعطیلی جمعه، روز شنبه تیم های ارزیاب برای بررسی وضعیت مناطق روستایی مزبور و برآورد خسارات وارده به منطقه اعزام خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد:‌ منازل روستایی این شهرستان عمدتا دارای سازه های خشت و گلی است و با مصالح قدیمی و سنتی ساخته شده است که این می تواند در مواقع بارندگی شدید و بروز سیلاب آسیب زا باشد.

مرکز شهرستان تازه‌ تاسیس شِشتَمَد در ۲۴۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

ششتمد با وسعت سه هزار و ۷۸۶ کیلومتر مربع و ۲۴ هزار نفر جمعیت، دارای ۲ بخش مرکزی و شامکان، ۴۸ دهیاری و ۵۳ آبادی است.

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • درآمد ۷۰۰ میلیونی «گالیله»!/ «آکادمی پرندگان» ۵۰ میلیون فروخت
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است