Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سردار محمدحسین بابایی،فرمانده سپاه کربلا در بازدید از پروژه های اقتصاد مقاومتی و اشتغال زا ( بز آلپاین ) در آمل درباره پروژه های اقتصاد مقاومتی در استان مازندران مطرح کرد: پس از فرمان مقام معظم رهبری در بحث اهمیت توسعه اقتصاد مقاومتی،سیاست سپاه بر این شد که چند کار مهم را انجام داد،یکی از این کارها فرهنگ سازی است که دیدگاه مردم درباره مشاغل را تغییر دهد و توجه آنها را به سمت کارآفرینی سوق دهد و از آنجایی که تعریف اقتصاد مقاومتی استفاده از تمامی امکانات و خدمات موجود است لازم است که فرهنگ قناعت در بین مردم رواج داده شود و در مرحله دوم مسئله آموزش را در برنامه ریزی های سپاه قرار دادیم و ارتباطاتی را با دانشگاه های فنی و حرفه ای و دیگر مراکز مربوطه برقرار کردیم تا مفاهیمی مربوط  به اقتصاد مقاومتی را در میان جوانان نیز رواج دهیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادگار هشت سال دفاع مقدس  در ادامه افزود:خوشبختانه در استان مازندران توانستیم با استفاده از استعدادها و مهارت های افراد توانمند،مشاغل بسیاری ایجاد کنیم برای مثال جوانی در شهرستان بابل که رییس  یک شرکت است و تحصیلات عالیه در مقطع دکترا دارد،برای آموزش به پایگاه های مختلفی رفت و در آنجا مراحل و مفاهیم مربوط به اشتغال زایی را به مردم آموزش می داد و پس از یک سال،مشاغل بسیاری ایجاد شد.

فرمانده سپاه کربلا درباره تلاش های بسیج سازندگی  برای عرضه بیشتر تولیدات مردم به بازار گفت: سپاه در قامت بسیج سازندگی تلاش های زیادی برای عرضه تولیدات مردم به بازار می کند اما در این راستا مشکلات جدی وجود دارد و ان همراه نبودن دولت با برنامه های مربوط  به توسعه اقتصاد مقاومتی است و قید و بند ها و دستورالعمل هایی باعث می شود که یک محصول ایرانی قیمت بیشتری نسبت به یک محصول خارجی داشته باشد و دولت هم وظیفه دارد که به نحوی سیاست گذاری کند که این مشکل حل شود ولی تاکنون اقدام موثری انجام نداده است درصورتی که الان وقت ان است که دولت هم یاعلی گوید و از همین بنگاه های کوچک اقتصادی حمایت کند تا محصول ایرانی ارزش اصلی خود را در بازار به دست آورد.

سردار بابایی با اشاره به تحریم هایی که علیه ایران درحال اجراست،ادامه داد:ما باید بدانیم که غرق در ثروت هستیم و مهم ترین ثروت ما ثروت دانشی است و نیروهای جوان و پرتوان تحصیل کرده که می توانند نقش بسزایی در تسهیل روند اقتصادی ایران داشته باشند زیرا ما امکانات فراوانی داریم و من مطمئن هستم کارهایی که بسیج سازندگی در قالب اقتصاد مقاومتی پیگیری میکند نیاز به سرمایه گذاری کلانی ندارد چون ما بحث ورود به عرصه صنعتی نداریم  و می توانیم با هزینه کم شغل ایجاد کنیم.

وی عدد اشتغالزایی در مازندران را ۲۲۵۰۰ واحد اعلام کرد و ادامه داد:مردم با اراده و همت فردی می توانند نقش بانک ها در کارآفرینی و اشتغال زایی کمرنگ کنند با این حال ما وام های کوچک با رقم های بین پنج تا ۵۰ میلیون تومانی که به مردم مازندران دادیم بسیار کارساز بود و در پنج سال ۱۵۵ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار داوطلبان قرار دادیم و اعتبارش هم از بانک مهراقتصاد که همان صندوق قرض الحسنه بسیجیان سابق است،تامین شد.

سردار محمدحسین بابایی،فرمانده سپاه کربلا درباره نظارت های مربوط به وام های تسهیلاتی گفت:بر فعالیت های مربوط به اشتغالزایی نظارت های بسیاری وجود دارد اما به دلیل کوچک بودن ارقام وام های تسهیلاتی و کلان نبودن وام ها نگران این وام های تسهیلاتی نیستیم و ترجیح میدهیم نگران وام های چند میلیونی دولت باشیم زیرا با پنج یا ده میلیون وام قطعا فعالیتی انجام می شود و ماهم به مشاغل نگاه تک محصولی نداریم و معتقدیم در یک خانه روستایی ترکیبی از مشاغل تامین اعتبار کند و مهم همت و اراده مردم برای کارآفرینی و اشتغالزایی است.

خبر : مبینا ابراهیمی مقدم

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم

به گزارش قدس آنلاین، «سید صولت مرتضوی» صبح امروز (شنبه) همزمان با برپایی هفته گرامیداشت کار و کارگر، در «مراسم اولین جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران» با حضور مدیران عامل کارخانه‌ها، فعالان اقتصادی و جمعی از کارگران و کارآفرینان استان تهران که در کارخانه «ساپکو» برگزار شد، اظهار داشت: امسال روز کارگر و معلم با هم عجین شده‌اند، باید بگویم هم کارگران معلم هستند و هم معلم‌ها کارگر. معلم در کسوت تعلیم و تربیت است و کارگر علاوه بر این در کسوت‌ها در بخش تولید و رونق نیز فعال است.

وی ادامه داد: موضوع کار و تولید یکی از مولفه‌های بزرگ در تکریم بشریت است. در احکام و آموزه‌های دینی ما به این موضوع اشاره شده آن گوهر گران‌بهایی که جایگاه انسان را رفعت می‌بخشد، سعی، تلاش و کوشش است. مقام معظم رهبری امسال به منظور ایجاد استقلال شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب کردند. گرچه مخاطب شعار ایشان آحاد مختلف جامعه مانند مدیران، فرهنگیان، کارفرمایان و... هستند، اما مخاطب اصلی جامعه کار و تولید است.

وزیر کار تاکید کرد: کشورهایی که به استقلال برسند در تمام مولفه‌های حاکم و رایج بر مدیریت کلان جهان اثرگذار هستند. بعضی از کشورها دارای استقلال سیاسی و برخی دارای وابستگی سیاسی هستند. برخی‌ها استقلال اقتصادی و برخی وابستگی اقتصادی دارند.

مرتضوی گفت: اثرگذاری استقلال سیاسی برای هر قومی زمانی در جهان موثرتر خواهد بود که توام با استقلال اقتصادی باشد. در دهه گذشته رهبر انقلاب به موضوع استقلال اقتصادی به مبحث رشد و جهش تولید، اقتصاد مقاومتی پرداخته‌اند. امسال بر جهش تولید نیز تاکید کردند. در ملاقاتی که به مناسبت روز کارگر با ایشان داشتیم فرمودند که جهش از رشد متفاوت است. جهش یعنی چند گام بلند برداشتن و سیر صعودی سپری کردند.

وی بیان کرد: ما در اجرای فرمان رهبر انقلاب باید به این موضوع توجه کنیم. اکنون استقلال سیاسی کشور ما در کره زمین زبانزد است. استقلال فرهنگی ما بی‌نظیر است و در حوزه استقلال اقتصادی هم گام‌های بلندی برداشته‌ایم، زیرا این کشور ۴۰ سال با تحریم‌ها مواجه بوده است. اما اکنون در بخش‌های مختلف حوزه نرم‌افزار و سخت افزار ما پیشرفت‌های بسیار وسیعی را داشته‌ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: البته که این پیشرفت‌ها کفایت نمی‌کند و باید هر روز بهتر از روز گذشته باشد.

گفتنی است؛ نشان اقتصاد مقاومتی و اهدای آن برگرفته از بند ۲۰ ابلاغیه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب است. در این دوره با ارزیابی ۲۵۰ کارخانه سراسر کشور ۱۲ کارخانه و مرکز تولیدی منتخب شدند. افرادی از نخبگان صنعتی و توانمندی که شاخصه‌های پیشتازی اقتصاد دانش بنیان را دارند این ارزیابی‌ها را انجام دادند. به گفته مسئولان برگزاری این مراسم، در این فرایند ۴۰۰ ارزیاب حضور داشتند. این طرح در آینده بهینه‌تر خواهد شد. اکنون در بیش از ۱۵ استان مراسم نشان اقتصاد مقاومتی برگزار شده است. استان‌های دیگر نیز در روزهای آینده این مراسم را برگزار خواهند کرد. این مراسم با همت و تلاش سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور برگزار شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور