Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مازندران با بیان اینکه در این استان واگرایی زیاد است، گفت: باید هم‌گرا و یکپارچه شوید. با این همه واگرایی و تفرقه، استان پیشرفت نمی‌کند. به گزارش بلاغ، نشست هم‌اندیشی مشترک نمایندگان کارگران، بازنشستگان و کارآفرینان که با حضور مدیران دستگاه‌های ذیربط نظیر سازمان صمت، کار و رفاه اجتماعی، بان رفاه، تأمین اجتماعی، شرکت شهرک‌های صنعتی، درمان تأمین اجتماعی، بهزیستی و فنی‌وحرفه‌ای مازندران و جمعی از کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان همراه بود در سالن اجتماعات تأمین اجتماعی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تغییر مالکیت دو کارخانه بزرگ مازندران برای برون‌رفت از تعطیلی و رکود

محمد اسلامی استاندار مازندران در ابتدای سخنانش گفت: ما در مازندران ظرفیت‌های نفیسی نظیر نساجی مازندران و کارخانه البرز مرکزی داشتیم که روزگاری حرف اول را می‌زدند که امروزه از مدار خارج شده‌اند.

وی افزود: هم‌اکنون نقطه کلیدی، مالکان این صنایع هستند که یکی را شهرداری و دیگری را یک مالک خارجی گرفته که در زندان است و ما به‌دنبال آن هستیم که دو مالک این واحدها را تغییر دهیم تا بتوانیم با کمک سازمان گسترش و پرداخت وجوه پرداختی مالکان، این کارخانه‌ها را از این وضعیت خارج کنیم.

ملاک ما در ایجاد اشتغال، آمار تأمین اجتماعی است

استاندار مازندران با بیان اینکه در گذشته به‌دلیل مصوبات دولت باید در این استان درخصوص اشتغال تصمیم‌گیری می‌شد، تسهیلات داده می‌شد تا اشتغال به‌وجود آید، اما چه‌قدر تحقق یافته باید به آمارها رجوع کنیم، اظهار کرد: ملاک ما در آمارها برای ایجاد اشتغال تنها آمار بیمه تأمین اجتماعی است و من بارها در جلسات عنوان کردم که هیچ آمار دیگری را نمی‌توانیم بپذیریم و بر اساس همین آمار از سال گذشته تاکنون، 3 هزار بیمه شده اجباری به استان اضافه شده است.

حفظ اشتغال در مازندران برای ما مهم است

اسلامی با بیان اینکه بانک‌های استان نیز مرتب تسهیلات داده‌اند و این تسهیلات به تله افتاده و برنگشته است و این موجب شده است تا تراز بانک‌ها بهم بریزد، عنوان کرد: ما در جلسات با بانک‌ها گفتیم که چرا کنترل نکردید کارخانه‌دار پول‌ها را به کجا می‌برد تا این‌همه مشکلات داشته باشید.

وی در ادامه به برگزای جلسه با کارفرمایان هم اشاره و بیان کرد: ما در این جلسه به آن‌ها گفتیم که حفظ اشتغال موجود برای ما مهم است. باید چه کنیم که بر اشتغال‌زایی واحدهای شما افزوده شود و اینکه چقدر با ما مشارکت می‌کنید تا ایجاد اشتغال جدید داشته باشیم.

وضعیت صنعت در مازندران/ رکود 40 درصد از 1500 واحد فعال استان

استاندار مازندران با بیان اینکه ما به شرکت شهرک‌های صنعتی مسئولیت دادیم که شهرک به شهرک و کارخانه به کارخانه رصد کنید و آمارهای دقیق از تعدا کارخانه‌ها، مواد اولیه‌شان، مشکلاتشان و تعداد کارگرانشان به ما بدهید، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 2 هزار و 500 موافقت اصولی در حوزه صنعت صادر شده است. از این تعداد، یک‌هزار و 500 واحد به فعالیت رسیده‌اند و مابقی نیز نیمه تمام و در حال احداث هستند که از تعداد یک‌هزار و 500 واحد فعال استان، 60 درصد آن‌ها در حال فعالیت و مابقی در رکود هستند.

سهم 12.5 درصدی صنعت از اقتصاد استان/ نصف معدل کشوری هستیم

اسلامی با بیان اینکه سهم صنعت مازندران از اقتصاد استان 12.5 درصد است، تصریح کرد: معدل کشوری بالای 25 درصد است که ما نصف معدل کشوری هستیم و 10 درصد از معدل کشوری پایین‌تریم.

وی با بیان اینکه در حوزه مردمی و مالکان، دولت نمی‌تواند مستقیم ورود پیدا کند و ما تنها می‌توانیم گره‌ها را با حمایت برایشان باز کنیم تا اشتغال پا برجا بماند، ادامه داد: مهم‌ترین کاری که انجام می‌دهیم آن است که دستگاه‌ها مزاحمتی برای کارفرمایان ایجاد نکنند، حمایتشان کنند تا کسب‌وکار پویا بماند و اشتغال داشته باشیم.

ضرورت تغییر و اصلاح الگوی کشت برای رشد کشاورزی استان

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنانش به اراضی ارزشمند باغی و زراعی اشاره و تأکید کرد: نکته دیگری که در مازندران داریم و منحصر به‌فرد است اراضی با کیفیت و امنیت غذایی ارزشمند ما است که باید بتوانیم با اصلاح و تغییر الگوی کشت و نهاده‌های باغی و استفاده از ارقام کشاورزی پرمحصول با هدف توسعه و بهره‌وری حرکت کنیم.

وی تأکید کرد: ما سالانه به هزار تن واردات برنج در کشور نیازمندیم که اگر این میزان را در استان با بهره‌گیری از ارقام پرمحصول جدید تأمین کنیم، اقتصاد کشور را به خودکفایی رساندیم و باید حمایت و پشتیبانی کنیم تا این اتفاق انجام شود.

با وام نمی‌توانیم به اقتصاد مقاومتی برسیم

استاندار مازندران با بیان اینکه ما با وام نمی‌توانیم به اقتصاد مقاومتی برسیم، گفت: هجمه‌های مالی 25 درصد برای تولیدکنندگان ما گران است. کشورهای دیگر برای رهایی از این موضوع، از بازار سرمایه به جای بازار پول بهره می‌گیرند و امیدواریم کارفرمایان ما نیز با شفا‌ف‌سازی مالی به سمت بازار سرمایه نظیر بورس و فرابورس حرکت کنند، چرا که اگر در بازار سرمایه ورود نکنیم و در بازار پول بمانیم، اوضاع‌مان همین‌گونه می‌ماند و تغییری نمی‌کند.

با واگرایی و تفرقه، مازندران پیشرفت نمی‌کند

اسلامی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه "ماشاءالله" در این استان واگرایی زیاد است، تصریح کرد: من هر روز با انجمن، مجمع و کانون مواجه می‌شوم، "تو رو به خدا" هم‌گرا شوید. یکپارچه شوید. با این همه واگرایی و تفرقه، استان پیشرفت نمی‌کند. "تو رو به خدا" ادغام شوید، ترکیب شوید. دست خدا هم با جماعت است و برکت می‌دهد.

من مازندرانی‌ام...

استاندار مازندران در پایان با بیان اینکه من الآن مازندرانی‌ام، چون استاندار مازندران هستم و قلبم برای مازندران می‌تپد، اذعان کرد: ما باید مازندران را متحول کنیم و این اتفاق رخ نمی‌دهد مگر آن‌که، تک‌تک شما متحول شوید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان

به گزارش خبرگزاری مهر، سی و هفتمین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در دادگستری استان و دومین نشست این ستاد در سال ۱۴۰۳ با حضور اعضا برگزار شد.

حجت الاسلام‌والمسلمین اسداله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های دستگاه قضائی در حمایت از امر تولید و پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های صورت گرفته در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مشخص شده است که بخشی از مشکلات و موانع در مسیر سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم در بخش‌هایی چون صنعت، گردشگری، کشاورزی و … قابل شناسایی است و امکان برنامه‌ریزی برای رفع آن وجود دارد.

وی افزود: چنانچه فردی سرمایه‌گذار به علت وجود موانع در سرمایه‌گذاری یا تولید، متحمل ضرر و زیان شود این موضوع بازتاب نامناسبی خواهد داشت و مانع از ورود افراد دیگری در عرصه تولید و اقتصاد خواهد شد و تلاش اعضای ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری اصفهان از این پس این موضوع را به طور مستمر در دستور کار خود خواهند داشت.

رئیس دستگاه قضائی استان اصفهان در ادامه از رسیدگی به مشکلات عرصه تولید و اقتصاد در این ستاد به صورت مسأله‌محور خبر داد و تصریح کرد: پیش از این در بیشتر مواقع، رفع مشکلات واحدهای تولیدی و فعالین اقتصادی در ستاد اقتصاد مقاومتی به شکل موردی و مصداقی انجام می‌پذیرفت اما مصوبه جدید اعضای ستاد بدین نحو است که مشکلات و موانع به صورت مسأله محور بررسی شود چرا که با برطرف شدن یک مانع به صورت ریشه‌ای و کامل، ممکن است مشکلات چندین واحد تولیدی در این خصوص، همزمان برطرف شود.

کد خبر 6090970

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • پیشرفت ۸۵ درصد طرح نور در مازندران
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان