Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در ادامه پخش برنامه هاي تبليغاتي کانديداهاي رياست جمهوري امروز 3 نامزد رياست جمهوري از طريق رسانه ملي به بيان ديدگاه هاي خود پرداختند.
به گزارش تابناک، امشب 24 ارديبهشت ماه سه تن از کانديداهاي رياست جمهوري در رسانه ملي ضمن معرفي خود به بيان برنامه هاي خود پرداختند. سيدمصطفي ميرسليم در برنامه ضبط شده شبکه خبر، محمدباقر قاليباف در راديو معارف و اسجاق جهانگيري در راديو جوان ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده با مردم سخن گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه مشروح مباحث مطرح شده امروز اين 3 کانديداي رياست جمهوري آمده است:


جهانگيري: اين دولت موفق شد در 2 سال اخير، سالي 630 هزار شغل ايجاد کند
کانديداي انتخابات رياست‌جمهوري گفت: دولت موفق شد در 2 سال اخير سالي 630 هزار شغل ايجاد کند که اين رقم را بايد به يک ميليون شغل در سال برسانيم.
اسحاق جهانگيري کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري در شبکه راديويي جوان در پاسخ به اين سؤال که برنامه شما براي اشتغال جوانان در دولت آينده احتمالي‌تان چيست؟ گفت: بيکاري يکي از مهمترين چالش‌هايي است که پيش روي ملت ايران قرار دارد.
وي افزود: در دوراني که وفور درآمدهاي نفتي بوده، متأسفانه منابع حاصل از فروش نفت هزينه شده و به جايي که براي کشور ما شغل ايجاد کند، براي کارگران کشورهاي ديگر شغل ايجاد کرده است. طبق آمار رسمي مرکز آمار ايران، تعداد شاغلين کشور در سال 1384، 20 ميليون و 600 هزار نفر بوده و در سال 1391 در يک دوره 7 ساله همين رقم ثابت مانده و تعداد خالص ايجاد شغل صفر بوده، اين نشان‌دهنده حجم بيکاري انباشته شده در سال 92 وجود داشته است.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري تصريح کرد: دهه شصتي‌ها و جوانان کشور سهم عمده‌اي در مطالبه اشتغال و سرويس‌دهي در اين حوزه دارند. تعداد دانش‌آموزان کشور امروز 13 ميليون است؛ دهه شصتي‌ها يک جمعيت تعيين‌کننده ايران هستند و سرنوشت کشور نيز امروز به دست آنهاست.
جهانگيري با تأکيد بر اينکه در دو سال گذشته، سالي بيش از يک ميليون فارغ‌التحصيل دانشگاهي داريم که کار مطالبه مي‌کنند، اظهار داشت: ما سالي يک تا يک ميليون و 200 هزار نفر متقاضي کار داريم و بيکاري امروز يک ابرچالش جمهوري اسلامي است و بايد با آن مقابله کرد.
وي اضافه کرد: برخي از کانديداها در اين دوره بر روي بعضي مشکلات مردم سوار شده‌اند، فکر مي‌کنند اگر بگويند چند ميليون شغل ايجاد مي‌کنيم، اين وعده عملي و شغل ايجاد مي‌شود، رئيس‌جمهور سابق هر دو سال يک بار مي‌گفت که دو سال ديگر بيکاري را ريشه‌کن مي‌کنم که نتيجه را ديديم.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري با بيان اينکه با شعار و وعده بيکاري ريشه‌کن نمي‌شود، گفت: بايد فضايي درست شود که سرمايه‌گذاري براي ايجاد اشتغال در کشور ايجاد شود؛ اين دولت موفق شد در 2 سال اخير، سالي 630 هزار شغل ايجاد کند که اين رقم را بايد به يک ميليون شغل در سال برسانيم که براي تحقق آن نيازمند سرمايه‌گذاري سالانه 770 هزار ميليارد تومان منابع هستيم که اين رقم در قانون برنامه ششم توسعه پيش‌بيني شده است.
جهانگيري با تأکيد بر اينکه براي ايجاد شغل در کشور بايد مجموعه‌اي از رشته‌هاي صنعتي را شناسايي کنيم، افزود: در اين دولت با فضايي که فراهم شد، بسياري از جواناني که به خارج از کشور رفته بودند و شرکت‌هاي آي‌تي و آي‌سي‌تي تأسيس کرده بودند وقتي از آنها خواستيم که به کشور بيايند و در داخل کشور سرمايه‌گذاري کنند، با علاقه‌مندي آمدند و شرکت‌هاي خوبي در ايران ايجاد کردند.
وي ادامه داد: ما بايد همه موانع پيش روي جوانان را برطرف کنيم، دستگاه‌هاي امنيتي و اطلاعاتي هيچ محدوديتي نبايد براي جواناني که در خارج از کشور تحصيل کرده‌اند و مي‌خواهد به کشور برگردند، قائل شوند. اين محدوديت‌‌ها اين جوانان را از کشور زده مي‌کند و براي کشورهاي ديگر خدمت مي‌کنند و آنها را دلسرد مي‌کند.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري، اضافه کرد: بايد به جوانان به فرصت مهم براي توسعه کشور فکر کنيم، اينها فرزندان ما هستند. 3 هزار شرکت دانش‌بنيان داريم و بيش از صد هزار نفر در اين شرکت‌ها شاغل هستند و سالي 30 هزار ميليارد تومان فروش اين شرکت‌‌هاست و تحصيکردگان آنها را تأسيس کرده‌اند.
جهانگيري ادامه داد: کنار هر دانشگاهي يک پارک علم و فناوري درست کرده‌ايم که دانشگاه‌‌هاي کشور در اين بين نقش بسزايي دارند، اين پارک‌هاي خيلي مي‌توانند کارساز باشند. کريدورهاي علم و فناوري در 5 استان کشور ايجاد کرده‌ايم که رسالت اينها اين است که کمک کنند از نيروهاي زبده در توليد علم و فناري و ايجاد اشتغال در اين بخش حمايت شود.
وي به برنامه‌هايش براي ايجاد اشتغال روستائيان اشاره و تأکيد کرد: خوشبختانه درآمدهاي ارزي با لغو تحريم‌ها و اجراي برجام 20 ميليارد دلار اضافه شد که 5 ميليارد دلار از اين درآمدها را به ايجاد اشتغال در روستاها اختصاص داده‌ايم؛ در حال کسب مجوز از مجلس هستيم که يک و نيم ميليارد دلار از اين مبلغ را براي اشتغال روستائيان اختصاص دهيم که مجلس به زودي آن را تصويب مي‌کند و رهبري هم از آن استقبال کرده‌اند.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با اشاره به امنيت سرمايه‌گذاري گفت: يکي از اصلي‌ترين مسائل در بحث سرمايه‌گذاري فراهم کردن امنيت براي سرمايه‌گذار است. نمي‌شود به سرمايه‌گذار سخت گرفت و در برخي اوقات او را دستگير کرد. بايد در برخود با سرمايه‌گذار همواره براي او شخصيت قائل شد.
وي افزود: رئيس جمهور بر همين مبنا سوگند ياد مي‌کند که از حقوق شهروندان حفاظت کند. شخصي که مسئوليت رياست جمهوري کشور را بر عهده مي‌گيرد، بايد نشان دهد که مي‌تواند از حقوق و امنيت مردم حفاظت کند، حتي اگر آن فرد مسلمان نباشد.
جهانگيري گفت: نمي‌شود کسي بگويد که مي‌خواهد سرمايه‌گذاري را در کشور رونق دهد ولي با دنيا دعوا کند. ما امروز توانسته‌ايم 65 ميليارد دلار سرمايه خارجي جذب کنيم، آن هم با تعامل با دنيا، پس نمي‌شود با دنيا دعوا کرد و توقع داشت که آنها براي سرمايه‌گذاري در ايران ترغيب شوند چرا که دنيا عاشق چشم و ابروي ما نيست،
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اهميت اقتصاد مقاومتي اظهار داشت: بنده مسئول و فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتي در دولت يازدهم بودم و به خوبي آگاه هستم که يکي از اصول اقتصاد مقاومتي اين است که ما نبايد اقتصاد خود را حبس کنيم و بايد از تعامل با دنيا در اقتصاد مقاومتي بهره ببريم.
وي افزود: يکي از ظرفيت‌هاي ما تحصيل کنندگان ما در خارج از کشور هستند، ظرفيت ديگر ما موقعيت جغرافيايي ويژه ما است، به گونه‌اي که چندين کيلومتر مرز آبي داريم و مي‌توانيم از طريق اين مرزها با کشورهاي مختلف تبادلات اقتصادي داشته باشيم. موقعيت ديگر ما شرايط باستاني و آثار تاريخي ما است، که مي‌تواند در جذب گردشگر به ما کمک کند. حتي کارخانجات ما نيز مي‌تواند از موقعيت‌هاي برتر ما در اقتصاد مقاومتي به حساب بيايد، به گونه‌اي که ما اجازه ندهيم ظرفيت اين کارخانه‌ها در اختيار خارجي‌ها قرار گيرد.
جهانگيري با اشاره به رقابت ايران با قطر در استخراج گاز طبيعي اظهار داشت: در سال 92 و هنگامي که ما دولت را تحويل گرفتيم، کشور قطر دو برابر ما از ميادين مشترک برداشت مي‌کرد، قطري‌ها همين امروز چندين هزار بشکه از پارس جنوبي برداشت مي‌کنند، اين در حالي است که ما به تازگي شروع به برداشت از اين ميادين مشترک کرده‌ايم. ما امروز به دليل اين که تکنولوژي نداريم، بسياري از منابع خود را در اختيار قطري‌ها قرار داده‌ايم.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري گفت: ما هم به منابع عظيم خارجي و فن‌آوري نياز داريم و هم به منابع داخلي و کسي که به دنبال شغل است، بايد به مردم نشان دهد که قادر است با دنيا تعامل کند. همان‌طور که شما در برجام ديديد که پس از اجراي توافق‌نامه هسته‌اي شاهد هجوم کشورهاي دنيا به ايران براي سرمايه‌گذاري بوديم. اين نشان‌دهنده پتانسيل‌هاي بالاي کشور ماست.
وي با اشاره به بنگاه‌هاي کوچک و متوسط گفت: همواره در شرايط سخت اقتصادي بزرگ‌ترين آسيب‌ها به بنگاه‌هاي کوچک و متوسط وارد مي‌شود، البته اگر شرايط به حالت مطلوب برگردد نيز همين بنگاه‌هاي کوچک و متوسط هستند که به سرعت روند صعودي به خود مي‌گيرند. ما 75 هزار بنگاه کوچک و متوسط داشتيم که تا آخر امسال توانستيم 23 هزار بنگاه کوچک و متوسط را فعال کنيم.
جهانگيري گفت: از آنجايي که اين بنگاه‌ها کانون اشتغال‌آفريني هستند کساني که مي‌خواهند سرمايه‌گذاري را شروع کنند، ابتدا به سراغ بنگاه‌هاي کوچک و متوسط مي‌روند.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري با بيان اينکه اقتصاد ايران بانک محور است، تصريح کرد: در دنيا اين حد تاثيرگذاري بانک‌ها در اقتصاد به نسبت ايران کمتر ديده مي‌شود. دولت نبايد در تصميم‌گيري‌هاي نظام بانکي نقش داشته باشد، چرا که بانک خزانه دولت نيست و پول مردم است و مردم براساس اعتماد به بانک‌ها سرمايه خود را در يکي از اين بانک‌ها سپرده‌گذاري مي‌کنند و سود سرمايه خود را مي‌گيرند.
وي گفت: ما به دليل اينکه بانک‌هاي دولتي در اقتصادمان نقش بازي مي‌کنند، طبيعتاً دولت در اقتصاد نقش بزرگي دارد، البته در اين دولت حتي يک مورد را نداريم که گفته باشيم بانکي بايد سرمايه‌ مشخصي را در پروژه‌اي خاص سرمايه‌گذاري کند، البته بانک‌ها وظيفه‌شان اين است که تمام سخت‌گيري‌هاي سرمايه‌گذاري در يک پروژه را در نظر بگيرند.
جهانگيري با اشاره به مشکلات امروز بانک‌ها خاطرنشان کرد: امروز مشکل بانک‌هاي ما اين است که گروهي از بانک‌ها، وام‌هاي بالايي گرفته‌اند و از ابتدا نيز قصد برگرداندن اين وام‌ها را نداشته‌اند که ما بايد با قدرت پول مردم را از آنها پس بگيريم، ولي بخش ديگر کساني هستند که توليد کننده‌اند و در دوراني که دلار هزار تومان بود وام مي‌گرفتند و پس از رشد فزاينده دلار قادر به باز پس دادن اين وام‌ها به بانک نشده‌اند.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري افزود: بخش ديگري از سرمايه بانک‌ها در اختيار دولت است که بايد براي باز پس دادن اين سرمايه‌ها برنامه‌ريزي‌هاي دقيقي انجام شود.
وي با اشاره به رکودي که در بخش مسکن وجود دارد، گفت: مسکن نياز ضروري مردم است و در دوره‌هايي به دليل اينکه نگاه کارشناسي به اين بخش وجود نداشت، قيمت‌ها به شکل غيرمنطقي بالا رفت، به طوري که ملکي که در سال 83 و 84 قيمتي معقول داشت، امروز ارزش آن 10 برابر شده است.
جهانگيري افزود: يکي از عللي که امروز مردم توانايي خريد مسکن را ندارند، همين قيمت بالاي مسکن است، چرا که ما امروز 600 هزار واحد مسکوني در تهران داريم که خالي از سکنه است.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري با اشاره به وام ازدواج، گفت: وام ازدواج از سال گذشته از سه ميليون به 10 ميليون افزايش پيدا کرد که منابع اين وام‌ها سپرده‌هاي قرض‌الحسنه خود مردم در بانک‌هاست، بنابراين منابع اين وام‌ها محدود است و به هيچ عنوان از طريق خود بانک‌ها تامين نمي‌شود، به همين دليل بود که در سال گذشته حدود 200 تا 300 هزار نفر به دليل کمبود منابع موفق به دريافت وام مسکن نشدند که طبيعتاً در اولويت دريافت اين وام قرار دارند.
کانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت: من معتقدم بايد از سرچشمه، فساد را خشکاند. رشوه و زيرميزي زماني شکل مي گيرد که شرايط زندگي کارکنان سخت باشد.


ميرسليم:رئيس جمهور مسئول اصلي رسيدگي به فضاي مجازي است
سيد مصطفي ميرسليم در گفتگو با شبکه خبر و در پاسخ به سئوالي در خصوص اينکه جايگاه اقتصاد مقاومتي در دولت آينده چيست، گفت: چاره کشور عمل به اقتصاد مقاومتي است. من اين کار را با تشکيل هسته هاي اقتصادي در صنعت و دانشگاه با همکاري دانشجويان انجام داديم و معتقدم که اقتصاد مقاومتي شدني است. از طرفي اعتقادي به بستن درب هاي کشور ندارم بلکه بايد با جهان تعامل داشت و براي حل مشکلات کشور چاره جست.
وي درباره جلوگيري از واردات بي رويه با بيان اينکه مبارزه با قاچاق کالا يک اصل است، اظهار داشت: واردات بي رويه به اقتصاد کشور لطمه مي زند البته بايد با کمک دولت کيفيت کالاهاي داخلي را بالا برد تا توان رقابت با نمونه هاي خارجي را داشته باشند.
ميرسليم درباره برنامه اش براي مقابله با قاچاق گفت: در مرحله اول بايد ببينيم چه عواملي موجب قاچاق کالا مي‌شود. بايد ديد عواملي که موجب افزايش قيمت کالاي داخلي شده چيست؟ همه بايد کمک کنند در داخل کشور کالايي توليد شود که قابل رقابت با نمونه خارجي باشد.
نامزد انتخابات رياست جمهوري ادامه داد: مسئولين بايد با قاطعيت مقابل قاچاق کالا ايستادگي کنند البته سهم زيادي از قاچاق مربوط به افرادي است که متصل به دولت هستند که بايد با آنها با قاطعيت برخورد کرد.


وي در ادامه سخنانش، قانون مجلس براي هدفمندي يارانه ها را بسيار خوب ارزيابي کرد و گفت: تاکنون تنها يک بند از قانون هدفمندي يارانه ها اجرايي شده و آن پرداخت يارانه نقدي به همه است. اما من معقدم يارانه بايد به محرومين تعلق بگيرد. دولت آينده بايد با جديت تمام به اجرايي شدن ابعاد مختلف قانون هدفمندي يارانه بپردازد.
ميرسليم مفاسد اقتصادي را به خوره اي تشبيه کرد که ارکان نظام را مي خورد و بيان داشت: هر کس وارد دولت مي‌شود بايد هدفش خدمت به مردم باشد نه اينکه با توسل به اطلاعات بدست آمده بدنبال کسب و کار باشد، اگر در صدر دولت عده اي بي دقتي کردند تا پائين اين مشکل ادامه پيدا مي کند.
نامزد انتخابات رياست جمهوري گفت: من معتقدم بايد از سرچشمه، فساد را خشکاند. رشوه و زيرميزي زماني شکل مي گيرد که شرايط زندگي کارکنان سخت باشد.
ميرسليم در خصوص برخورد با فساد احتمالي در نزديکان و خانواده اش گفت: بايد با قاطعيت با فاسدان حتي اگر از خانواده ام باشند برخورد کنم. دستگاه قضايي نيز بايد با قاطعيت به مسئله فساد بپردازد.
نامزد انتخابات رياست جمهوري در پاسخ به سئوال مجري برنامه در خصوص عملي شدن قانون امر به معروف و نهي از منکر گفت: 38 سال است اين قانون عليرغم اعلام، اجرايي نشده است. بايد وارد عرصه اجرا شد. يکي از مسائل مورد انتقاد نيز همين موضوع است. اگر وارد عرصه خدمت شدم نسبت به قانون هايي که روي زمين مانده با قدرت اقدام خواهم کرد.
وي درباره اينکه برخي معتقدند فضاي مجازي رها شده است، اظهار داشت: رئيس جمهور مسئول اصلي رسيدگي به فضاي مجازي است. من معتقدم فضاي مجازي مي تواند مکمل صدا و سيما براي اطلاع رساني سريع باشد البته مي توان از فضاي مجازي براي نظارت عمومي مردم بر دولت و اشتغال نيز استفاده کرد.
ميرسليم تصريح کرد: کاخ نشيني و اشرافي گرايي آفتي براي انقلاب است که اگر به قدرت برسم با تمام توان با آن برخورد خواهم کرد.


نامزد انتخابات رياست جمهوري در خصوص توجه به رشد توليد علم و دانش اظهار داشت: رشد و توسعه کشور به توجه به توليد علم و دانش و پژوهش بستگي دارد. در چند سال گذشته توجه به رشد علمي کاهش پيدا کرده که در دولت آينده رشد علمي بايد در رأس برنامه ها قرار بگيريد.
وي گفت: مردم سالاري ديني بدون احترام به انتقادهاي سازنده تحقق نمي يابد همه بايد از نقد منصفانه استقبال کنند و نبايد با توهين و هتاکي با آن برخورد کنند. نقد سازنده يک نعمت بزرگ است.
ميرسليم درباره برنامه اش براي اشتغال فارغ التحصيلان نيز گفت: من مي دانم براي اشتغال اين قشر چه بايد کرد اما معتقدم در مرحله اول بايد بنگاههايي که در حال سقوط و تعطيلي هستند را کمک کرد تا بتوان در عرصه توليد باقي بماند. مرحله دوم فعال کردن کارخانه ها و بنگاههايي است که به دليل بدهي تعطيل شدند و راه حل سوم استفاده از مزيت هاي کشور مانند نفت و گاز براي اشتغال است.


قاليباف: علت اصلي فاصله طبقاتي وجود 4 درصدي ها است
نامزد دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت: امروز کساني که مزاحم توليد هستند سربازان بيگانه اند و علت اصلي فاصله طبقاتي، وجود 4 درصدي هستند که اجازه فعاليت را به 96 درصد ديگر نمي دهند.
محمدباقر قاليباف نامزد دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در برنامه راديويي خود در راديو معارف گفت: اگر قول ايجاد پنج ميليون شغل را داده ايم به اين دليل است که ريشه بسياري از مشکلات در نداشتن شغل و بيکاري جوانان است.
وي افزود: امروز قاچاقچيان حرفه اي و دلالان زالو صفت بدون هيچ تلاشي بيشترين سهم و سود را از دسترنج توليد کنندگان داخلي مي برند.
قاليباف گفت: امروز کساني که مزاحم توليد ملي هستند سربازان بيگانه اند و علت اصلي فاصله طبقاتي به خاطر وجود 4 درصدي هستند که اجازه فعاليت را به 96 درصد ديگر نمي دهند.
اين نامزد انتخابات رياست جمهوري با اشاره به عرصه هاي فراوان براي انجام اقدامات عمراني در کشور اظهار داشت: در فعاليت هاي روستايي، صنايع کوچک و در بسترهاي مربوط به فناوري با توجه به افراد و دانشجويان بسيار زيادي که در اين عرصه وجود دارند مي توان بهره برداري بسياري در حوزه ايجاد اشتغال و درآمدزايي به عمل آورد.
وي ادامه داد: دولت مردم مصمم است با 4 درصدي ها برخورد کند و جلوي واردات مضر و غير ضروري را بگيرد. البته موافق واردات تکنولوژي و مواد لازم کارخانه ها هستيم.
قاليباف تصريح کرد: البته مي دانيم که اين 4 درصد قدرت، پارتي، پول، حوزه نفوذ و رسانه دارند و آنها اهل تهمت زدن هستند و قدرت تخريب دارند.
وي با بيان اينکه اداره کشور با مديريت سنتي، بسته و رانتي امکان پذير نيست، گفت: کشوري که نيروهاي دانشگاهي آن با علم خود بهترين تکنولوژي رادارها، موشک ها و صنايع فضايي را دارد، نيازي به واردات چوب بستني و يا مهر و سجاده ندارد.
قاليباف افزود: رئيس دولت مي گويد مشکلات تا چهل سال و بعضا تا صدسال ديگر حل نمي شود، اما ما مي گوييم با مديريت جديد و با روش هاي جديد مي توان اجراي پروژه ها در همه زمينه ها را سرعت بخشيد.
وي در پايان با بيان اينکه در حمايت از قشر آسيب پذير که ديگر فرصتي براي استادگي در برابر مسائل اقتصادي ندارد مصمم هستيم، ادامه داد: مي توان ارزش افزوده را به سه برابر افزايش داد و از کار مردم گره گشايي کرد چراکه مديريت نسل جديد و خلاق در دولت مردم با عمل به برنامه ريزي دقيق در پي گره گشايي از مسائل کشور خواهد بود.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در گفت‌وگو با ایرنا، با اشاره به سخن‌پراکنی برخی رسانه‌ها که با بیان عباراتی همچون «دولت کجاست؟» سعی در کمرنگ نشان دادن دستاوردهای دولت سیزدهم داشتند، گفت: آنها که می‌گویند نقش دولت کجاست باید به این اقدامات توجه داشته باشند. تورم کشور در فروردین ماه وارد کانال ۳۰ درصد شد، این در حالی است که در سال گذشته نیز شاهد کاهش تورم بودیم و اما کاهش آن به کانال ۳۰ درصد دستاورد بزرگی است که نشان می‌دهد سیاست‌های دولت در حال به بار نشستن است.

آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

وی با تاکید بر اینکه آواربرداری از یک خرابی ۱۰ ساله زمانبر است، تصریح کرد: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود و در چند سال متمادی درگیر تورم بالای ۴۰ درصد بود اما دولتِ مردمی تمام این کارها در ۲ سال و نیم انجام داد ، نرخ تورم به میزان قابل توجهی کاهش یافت، رشد نقدینگی به شدت کاهش یافت از بیش از ۴۰ درصد به ۲۴ درصد رسید.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه نیم نگاهی به این دستاوردها نشان می‌دهد که دولت نقش سیاستگذاری و اجرایی خود را به خوبی انجام می‌دهد، بیان داشت: سیاست‌های تبیین شده با همین رویکرد فعلی در حوزه‌های اقتصادی و بین‌المللی و با قوت در حال پیش رفتن است. نمونه آن سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکاست که اتفاق بسیار مهمی است پاکستان یکی از همسایگان مهم ماست که پیوندهای فرهنگی بسیار و ناگسستنی با یکدیگر داریم. در پاکستان شاهد استقبال بی نظیر از رئیس‌جمهور بودیم که این نیز پیام مهمی به همگان مخابره کرد.

قادریم در تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و اعمال کنیم

خلجی افزود: پروژه عظیمی که در سریلانکا رقم خورد نیز نشان داد که جمهوری اسلامی این توان را دارد که در حوزه تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و حتی اعمال کند.

اعلام کرد: در طول ۲ تا سه هفته گذشته اقدامات بسیار مهمی در سطح ملی و بین‌المللی انجام دادیم که اینها به اتکا پشتوانه مردم بوده است، شما دیدید که جمهوری اسلامی ایران در مسائل منطقه‌ای‌ با اتکا به ظرفیت مردم و به اعتماد و پشتوانه مردم در مقابل زورگویی و جریان سلطه با اقتدار ایستاد.

وی با تاکید بر اینکه اقدام نیروهای مسلح کشورمان بسیاری از مناسبات و تحلیل‌های مرتبط با موضوعات بین‌المللی را تغییر داد، افزود: تمام دنیا، اعم از دوست و دشمن پیام پاسخ مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران را دریافت کردند و این نتیجه یک انسجام و وحدت کلمه است که امروز در ارکان مختلف نظام وجود دارد و به حمدالله دولت نقش مهمی در کمک به همه این مباحث دارد.

خلجی تصریح کرد: در همین ایام که شرایط بین‌المللی دستخوش تغییراتی بود، رئیس جمهور به استان سمنان رفتند؛ این موضوع حاکی از این است که همه چیز در حال تدبیر است و بعد استقبال مردم را می‌بینید و ادامه پیدا کردن سفر ایشان از یک روز به دو روز و ادامه سفر به شهرستان دامغان، یک پیام روشنی برای همه طرف‌ها داشت. در بسیاری از کشورها با اتفاق کمترین مسائل امنیتی سفرها را لغو می‌کنند اما اینجا در اوج اقتدارآفرینی ارکان نظام علیه دشمن، آیت الله رئیسی به توسعه و پیشرفت استان سمنان و کشور توجه دارند و لذا تمام سفرهای از قبل پیش‌بینی شده مطابق برنامه انجام می‌شود.

مردم پشتوانه نظام هستند

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت افزود: درهمین ایامی که جمهوری اسلامی اراده کرد که پاسخ دشمن را قاطع و اثربخش بدهد، بسیاری از مسافرت‌های مسئولان و سران کشورها لغو شد. اینها همه پیام است و نشان می دهد که جمهوری اسلامی مطابق فرمایش حضرت آقا از نظر ساخت درونی نظام و ظرفیت‌های بزرگ و اعتمادی که نظام به پشتوانه مردم دارد کارها در حال جلو رفتن است.

دیگر خبرها

  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • فیلم/ روایت روح‌الامینی از رقبای قالیباف برای ریاست مجلس
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!