Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد رضایی گفت: تعداد 47 نفر به بانک مهر اقتصاد جهت دریافت وام اقتصاد مقاومتی معرفی شده اند که از این تعداد تا کنون 24 نفر توانسته اند مبلغ 5 میلیارد و پنجاه میلیون ریال وام دریافت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از ندای هیرمند؛ بسیج سازندگی همواره پس از انقلاب شکوهمند اسلامی عضوی از خانواده محرومین جامعه بوده است، این نهاد با تلاش و همت در راستای محرومیت زدایی گامی بلند برداشته و با فعالیت در مناطق محروم توانسته است غبار محرومیت را از چهره برخی از مناطق پاک گرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ پاسدار جواد رضایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هیرمند با بیان اینکه کمک به سازندگی و محرومیت زدائی از طریق عزیمت متخصصین بسیجی به مناطق صورت گرفته است گفت: ارائه فعالیت های اردویی عملی حلقه صالحین به منظور کمک به امر خدمات رسانی و محرومیت زدایی با الویت طرح های کشاورزی و اقتصاد مقاومتی جهت کاهش هزینه تولید و بهره وری در روستاها و مناطق محروم به انجام رسیده است.

وی افزود: عزیمت 36 نفر از متخصصین بسیجی از جمله مهندس کشاورز، عمران و صنعت جهت و ارائه فعالیت های کشاورزی ترویجی آموزشی و فنی با الویت طرح های اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی به منظورکمک به سازندگی و آبادانی کشور در سال 1395 نیز صورت گرفته است.

رضایی با بیان اینکه در جهت کمک به عمران و آبادانی کشور با تقویت روحیه جهادی و گسترش فرهنگ مسئولیت پذیری در افراد با الویت فعالیت های اقتصاد مقاومتی جهت افزایش و بهره وری با ارائه خدمات بهداشتی،عمرانی،آموزشی و ... تعداد 30 نفر در قالب گروه جهادی دانشجویی طلاب در مدت 10 تا 12 روز به انجام رسیده است.

وی همچنین از احداث 10 واحد مسکونی برای محرومین در سال 95 خبر داد و افزود: در این سال همچنین تعداد 47 نفر به بانک مهر اقتصاد جهت دریافت وام اقتصاد مقاومتی معرفی شده اند که از این تعداد تا کنون تعداد 24 نفر توانسته اند مبلغ 5 میلیارد و پنجاه میلیون ریال وام دریافت کنند.

رضایی همچنین تصریح کرد: تعمیر مدارس، مرمت 6 خانه محرومین ، ایجاد جایگاه پرورش بلدرچین و کارگاه صنایع دستی از دیگر برنامه های بسیج سازندگی در سال گذشته بوده است.

وی گفت: تعداد دو هزار و 311 نفر از بسیجیان در قالب گروه های جهادی جهت رفع کمبودها و همچنین زدودن غبار محرومیت در مناطق مختلف شهرستان هیرمند در سال 1395 شرکت داشته اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است