Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قم گفت: تعامل بانک ها در اعطای وام های کم سود زمینه ساز رونق تولید و اشتغال خواهد بود.

سید حسن رضوی در گفت و گو با خبرنگار ایسنابا گرامیداشت سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال افزود: از این رو باید برنامه های راهبردی را به سمت اعطای تسهیلات با سود پایین در جهت رونق تولید و اشتغال حرکت دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تشویق و ترغیب سرمایه گذاران به سمت و سوی تولید و اشتغال می تواند تحولات خوبی را فراروی توسعه اقتصادی قرار دهد.

وی تصریح کرد: جذب سرمایه گذاران در اجرای پروژه های تولیدی و کارآفرینی نیز فرآیندی مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی است که باید با رفع موانع در این مسیر گام برداشت.

رضوی بیان کرد: در سال گذشته برخی از پروژه های استانی با حضور سرمایه گذاران به ثمر نشست و دستاوردهای خوبی را در جهت تولید و اشتغال برای استان قم به همراه داشت.

وی اظهارکرد: امید است در سال جاری نیز با توجه به شعار سال برنامه ها و تمهیدات لازم در جهت اجرای پروژه های راهبردی در عرصه تولید و اشتغال اتخاذ گردد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قم یادآور شد: رفع موانع تولید و اشتغال موجب تحقق اقتصاد مقاومتی می شود از این رو باید همه دستگاه های اجرایی در جهت رفع موانع و بروکراسی‌های موجود تلاش کنند تا بتوان در جذب سرمایه گذاران قدم های خوبی برداشت.

وی گفت: در سال گذشته با تلاش های لازم توانستیم ضمن ایجاد فرصت های جدید برای اشتغال 4000 فرصت شغلی در کشاورزی و صنعتی و سرمایه گذاری را به تثبیت برسانیم و در روند کارآفرینی نیز اقدامات خوبی به سرانجام رسید اما لازم است بانک ها نیز با مشارکت های خود ظرفیت های لازم در تولید و اشتغال را رونق بخشند.

رضوی با اشاره به فعالیت های گسترده ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال گذشته بیان کرد: بسیاری از مشکلات و آسیب ها در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی در جلسات ستاد شناسایی شد و تصمیمات لازم اتخاذ و اقدامات خوبی در رفع موانع صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: استان قم دارای ظرفیت های بالنده اقتصادی در تولید و اشتغال در عرصه های حمل و نقل، IT و کشاورزی، صنعتی و گردشگری است. توجه به زیرساخت های مهم تولیدی و اشتغال زایی، تحول آفرین است و اقتصاد پایداری را رقم خواهد زد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

بتول دانش شهرکی شامگاه جمعه در شورای سرمایه گذاری استان سیستان و بلوچستان افزود: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستانهای ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت: وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان